• Frakt endast 59:- / 1-2 dagar leveranstid / Unikt sortiment
Payment with Apple Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Våra kunder ger oss ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hundgodis och hundtugg

Naturligt hundgodis och naturliga hundtugg. Alla produkter är noggrant utvalda för att ge din hund den bästa smakupplevelsen. Här hittar du hundgodis till hundträningen, till fredagsmyset, större eller mindre snacks till mellanmål eller bara det där supergoda hundgodiset som du alltid tar med dig på hundpromenaden.

Foderallergi

Allt hundgodis är singelprotein vilket betyder att du med en hund som har foderallergi lättare kan plocka ut det hundgodis som tolereras.
Hundgodiset är enbart torkat och sådär naturligt det kan vara. Det innehåller inga tillsatser, inget tillsatt socker och allt är spannmålsfritt!
Din hund kommer att älska vårt utbud av smakfullt godis och tuggben och vi är rätt säkra på att vi har din hunds nästa favoritgodis!

AlgGutten Laxmums AlgGutten Laxmums

Vet ni vad som är så bra med rena råvaror?
S I N G E L P R O T E I N
En hund med foderallergi har utvecklat en överkänslighet mot ett protein. Hos oss plockar du enkelt ut just det din hund behöver och kan äta.
Vi har ett sortiment med både kött och fisk. Något för alla helt enkelt. Vi säljer hundgodis från noga utvalda och välkända varumärken som TassaFritt, Njord Pet, Emmzo, Kero, AlgGutten, Hundgott Norden med flera.