• Frakt endast 59:- / 1-2 dagar leveranstid / Unikt sortiment
Payment with Apple Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Våra kunder ger oss ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lär känna oss

Djurtoppen startades i början av 2022. Det är ett mindre familjeägt företag där tanken länge har funnits att skapa något som både erbjuder kvalitetsmässiga produkter till hund och katt

Naturligt hundgodis i olika varianter

 Naturligt hundgodis är något som vi har valt att fokusera extra på. Våra djurs välbefinnande ligger oss extra varmt om hjärtat. Därför erbjuder vi ett otroligt brett sortiment av naturligt hundgodis och tugg. Utan tillsatser och kemikalier, utan spannmål och färgämnen. Godsakerna är torkade i sin helhet. Varför? Såklart, hundarna älskar det, men vi tycker också att det är viktigt att veta vad vi stoppar i våra kära djur. Just det gör du när du handlar från oss. Det du ser, det är också vad du får. Tanken är lite att vi är hundens alldeles egna godisbutik. Mysigt!? Ja!

Vi eftersträvar ett grundsortiment med välkända varumärken samtidigt som vi ständigt är på jakt efter nya, unika och hållbara varumärken att erbjuda. Jakten på nya produkter gör att sortimentet förändras ständigt. Kul, eller hur!?

För oss är det viktigt att alltid vara kundorienterade och personliga.

Djurtoppens mål är att möta varje kunds behov, genom att lyssna och erbjuda bästa möjliga service, samtidigt som vi har ett unikt sortiment inom djurtillbehör. Vi uppfyller våra mål genom att vara ett jordnära företag som arbetar för sina kunder, tvåbenta som fyrbenta. Vi vill aldrig växa ifrån våra kunder. 


                                                   Till butiken

Företagsinfo

Djurtoppen
Kullgärdet 54
79021 Bjursås 

Organisationsnummer: 199004115706 

Registrerad för moms och innehar F-skatt