Lär känna oss

Djurtoppen startades i början av 2022. Det är ett mindre familjeägt företag där tanken länge har funnits att skapa något som både erbjuder kvalitetsmässiga produkter till hund och katt, men även till djurägare. Vi är duktiga på att skämma bort våra djur men glömmer lätt bort oss själva. Eller hur?

I vår familj finns både hund och katt, så att erbjuda djurtillbehör vi själva kan stå för känns som en självklarhet. Kvalitet och hållbarhet går hand i hand, en snygg design på det hela är bara pricken över i:et!

Visionen är att Djurtoppen är den butik du besöker när du vill ha en ny och spännande produkt, en present,  en ny kaffekopp eller en designad hundmatskål, ett nytt klösträd och så vidare. Samtidigt är det också här hos DJurtoppen du hittar "det gamla vanliga". 

Vi eftersträvar ett grundsortiment med välkända varumärken samtidigt som vi ständigt är på jakt efter nya, unika och hållbara varumärken att erbjuda. Jakten på nya produkter gör att sortimentet förändras ständigt. Kul, eller hur!?

För oss är det viktigt att alltid vara kundorienterade och personliga.

Djurtoppens mål är att möta varje kunds behov, genom att lyssna och erbjuda bästa möjliga service, samtidigt som vi har ett unikt sortiment inom djurtillbehör. Vi uppfyller våra mål genom att vara ett jordnära företag som arbetar för sina kunder, tvåbenta som fyrbenta. Vi vill aldrig växa ifrån våra kunder. 


                                                   Till butiken

Företagsinfo

Djurtoppen
Kullgärdet 54
79021 BJursås 

Organisationsnummer: 199004115706 

Registrerad för moms och innehar F-skatt