• Frakt endast 59:- / 1-2 dagar leveranstid / Unikt sortiment
Payment with Apple Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Våra kunder ger oss ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Flytväst till hund - Baltic Mascot

  • 299 kr


Beställningar innan kl 12 skickas samma dag!
Dela

Hundflytväst Baltic Mascot

  • Säkrare simtur, klara färger gör att hunden syns

  • Lyfthandtag och reflex på ryggen

  • Justerbar med snabbspännen

Sommar, sommar! Gillar din hund att bada? Det finns två typer av hundar, vi har erfarenhet av båda;

Badkrukan

Står vid strandkanten, springer längs vågorna, skäller och busar. Kan lockas ut med leksak, men bara tills vattnet när bröstet..

Vattendjuret

Du frågar dig ibland om det är en säl du har? Hunden är mer i vatten än på land och du har knappt en suck att få upp den ur vattnet när det är dags att åka hem.

Oavsett vilken hund du har så är flytväst en självklarhet runt vatten. Den osäkra hunden behöver tryggheten en flytväst ger och hunden som kan simma i evigheter kan både trötta ut sig och simma mot annan kurs.
Din hund kan också fastna i något eller börja jaga efter något. Åker ni båt? Ja, behöver det då sägas att flytväst är något hunden verkligen borde ha?

Vi har valt att ta in flytvästar av det svenska märket Baltic. Det var ett naturligt val för oss. Dels för att Djurtoppens hundar alltid har burit Baltic men såklart även för att säkerhet är aldrig så viktigt som i vatten! Baltic vet vad de sysslar med. De har tillverkat flytvästar sedan år 1977 och oavsett om det gäller en flytväst till barn, vuxen eller flytväst till katt eller hund så tillverkas varje väst i en fullständigt kompromisslös kvalitet.