• Frakt endast 59:- / 1-2 dagar leveranstid / Unikt sortiment
Payment with Apple Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Våra kunder ger oss ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Raw for Paw - Humin-Pet

  • 219 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Dela

Naturligt kosttillskott

  • 100 % naturligt kosttillskott

  • Balanserar mage och kropp
     
  • Kan verka antiinflammatorisk 

  • Storlek: 150 gram


Ges vid tillfälliga symtom och obalans hos din hund. Irritation i huden, röda tassar, orolig mage eller rinnande ögon. Testa att ge dagligen i minst två veckor för att sedan utvärdera effekten. Därefter kan du minska dosen och fortsätta ge 2-3 gånger per vecka upp till 8 veckor eller längre. Om din hund har återkommande perioder med ökande symptom kan du förebygga det genom att ge Humin-Pet någon/några veckor innan. 

Humin-Pet innehåller en naturlig örtmix som bidrar till en balanserad kropp. Det är en skonsam produkt för hundar med allergi eller olika symtom av överkänslighet. Allergi och överkänslighet kan ofta härledas till miljöpåverkan, t.ex. pollen, eller vara kostrelaterad. Det kan handla om en tillfällig obalans i kroppen. Humin-Pet bidrar till att minska toxiner och inflammationer som finns i kroppen.

Tillskottet kan även användas som ett stöd vid avmaskning eller när din hund är eller har varit under medicinering. Produkten bidrar till att känsliga magar blir lugna och får en jämnare PH-nivå. Vi rekommenderar att du söker orsaken till de grundläggande problemen bakom din hunds symptom.Humin-Pet innehåller humussyror, vilket är fragment av mindre organiska molekyler. Humussyror är ett resultat av bakteriell nedbrytning av växtdelar begravda under marken. Tack vare sin höga molekylvikt absorberas inte dessa fragment från matsmältningskanalen och når inte blodcirkulationen. De färdas längs tarmkanalen tillsammans med gifter de binder till och lämnar sedan kroppen med avföringen.

Innehåll:
100 % Cellu-Ligno-Karbon-Isolat (CLK-WH67®) – en kombination av speciellt utvalda naturliga humussyror. Råvaran kommer från Tyskland.

Analytiska beståndsdelar (%):
Protein 7 Råfett ›1 Råaska 15 Råfiber 5


Dosering:

Vi rekommenderar att ge 1,5 g per 5 kg hund. Skopa medföljer i förpackningen och motsvarar ca 5 g.
Här kan du se förslag på rekommenderad dosering:

3 kg5 kg7 kg10 kg15 kg20 kg25 kg30 kg
0,9 g1,5 g2,1 g3 g4,5 g6 g7,5 g9 g


Vi rekommenderar att ge produkten dagligen i minst två veckor för att se full effekt. Blandas i maten.